пʼятницю, 9 квітня 2021 р.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МАРАФОН ЗДОРОВ'Я

       Чому так важливий емоційний інтелект (EQ)? 
       Розуміння емоцій має допомогти у найважливішому – вирішити, як поводитись. Емоції – це така ж інформація, як вчинки, слова і жести. Цю інформацію людина використовує, щоб обґрунтувати свої дії. До речі, ще 50 років тому, не кажучи про більш давні часи, неможливо було уявити, щоб слова "емоція" та "інтелект" опинилися поруч в межах одного поняття.
         Емоції та інтелект протиставлялися одне одному. Вважалося, що емоції заважають приймати "раціональні", "розумні" рішення. Тільки у другій половині 20-го століття соціальні психологи поглянули на це по-іншому. Вони припустили, що в процесі еволюції емоції допомагали людині пристосуватися до різних середовищ і обставин і були напряму пов’язані із виживанням людини як виду. .... 
        09.04. 2021 року Центром психологічної допомоги і супроводу педагогічних працівників та здобувачів освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». З метою оптимізації та відновлення психологічного здоров’я та формування здоров’язбережувальних компетентностей жителів м.Вінниці та Вінницької області у рамках проведення РЕГІОНАЛЬНОГО МАРАФОНУ ЗДОРОВ'Я доктор психологічних наук, доцент, професор кафедри психології КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" Шпортун О.М. провела семінар з елементами тренінгу на тему: "Розвиток емоційного інтелекту засобами музикотерапії"
           На семінарі-тренінгу учасники проаналізували поняття емоційного інтелекту, визначали його психологічну структуру, розвивали компоненти емоційного інтелекту засобами музикотерапії.
          Дякуємо усім учасникам за роботу та активну рефлексію.

                                





Немає коментарів:

Дописати коментар