четвер, 8 квітня 2021 р.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МАРАФОН ЗДОРОВ’Я

      Триває  регіональний марафон здоров’я, який проводить центр психологічної допомоги і супроводу педагогічних працівників  та здобувачів освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

     8 квітня учасники марафону мали змогу ознайомитися одразу з двома  актуальними темами «Тонфельдтерапія як інноваційний метод корекційно-розвиткової практики в роботі з дітьми»  представила Яцюк М.В., кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» . Марія Валеріївна ознайомила учасників марафону з таким методом арт-терапії як "тонфельдтерапія" та розповіла про  методики використання "глиняного поля" у практичній роботі.

    «Особливості професійної рефлексії у ситуації дистанційного навчання» представила Драченко В.В., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри психології КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». 

       Під час зустрічі з Вікторією Василівною учасники визначили, що таке рефлексія та її значення в житті особистості. Наскільки важливо вміти рефлексувати, вміти зупинитися та обдумати свої дії та вчинки. Як варто дистанціювати у нашому житті. Та як влаштована система стосунків. 
       Усі учасники марафону підтримали думку доповідача, що в житті дуже важливо вміти говорити "стоп". Наскільки важливо роботи паузи та отримувати задоволення від життя. 







Немає коментарів:

Дописати коментар