вівторок, 6 квітня 2021 р.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МАРАФОН ЗДОРОВ'Я

      Триває  регіональний марафон здоров’я, який проводить центр психологічної допомоги і супроводу педагогічних працівників  та здобувачів освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». З метою оптимізації та відновлення психологічного здоров’я та формування здоров’язбережувальних компетентностей жителів м.Вінниці  та Вінницької області.

Тему «Ненасильницька комунікація як здоров’язбережувальна технологія» представила доктор педагогічних наук, професор БРАНІЦЬКА Тетяна Ромуальдівна завідувач кафедри психолого-педагогічної освіти та соціальних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» член Вінницького міського відділення Української асоціації сімейних психологів. 

Висвітлювались питання: що таке (ННС) ненасильницьке спілкування; який  сенс  вкладаємо в слово «співпраця»? Принципи для побудови взаємної поваги і співробітництва  вдома і в колективі.

Участники регіонального марафону здоров’я практикували методику  «Ненасильницького спілкування»; техніку «Активне слухання». Учасники марафону підтримали головну ідею що, метод (ННС)  вчить нас по-новому виражати себе, допомагає створити душевний зв’язок з іншими людьми, вчить цінувати почуття і потребисвої та оточуючих, і давати один одному якісний зворотний зв’язок.




Немає коментарів:

Дописати коментар