середу, 20 березня 2024 р.

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЯХ

В рамках дисципліни "Психологічна допомога в екстремальних ситуаціях"  19 березня 2024 р. відбулися зустріч з   прекрасним фахівцем, талановитою творчою особистістю та гарною людиною: Маковеєм Сергієм -  психологом-волонтером Вінницького міського центру соціальних служб.

Під час зустрічі з Сергієм Маковеєм студенти мали можливість почути цікаві історії з його практики, а також отримати корисні поради щодо роботи з людьми в кризових ситуаціях. Він поділився своїм професійним досвідом та власними методиками, які допомагають йому успішно впоратися з викликами психологічної практики.

Пропрацювали техніку 6 "П", ознайомилися із специфікою та методами надання психологічної допомоги в екстремальних ситуаціях, проаналізували та протестували дієвість авторської методики подолання стресу  "Психологічний турнікет" від Сергія.

Зустріч з Сергієм Маковеєм стала дуже важливою для студентів, оскільки вона надихнула їх на подальшу професійну діяльність у сфері психологічної допомоги. Відкриваючи свої знання та досвід, він показав, наскільки важливо та значуще може бути це напрямом роботи.

Дякуємо за можливість співпраці!

 Натхнення Вам та подальших професійних розробок і задумів!






Немає коментарів:

Дописати коментар