пʼятницю, 1 березня 2024 р.

Випуск 2024 рік

 

1 березня відбувся випуск присвячений врученню дипломів випускникам-магістрам спеціальності  053 «Психологія».   З вітальними словами до випускників звернулися перший проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат географічних наук, доцент КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Рябоконь О. В., директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації – Буняк В. В.,  проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидата технічних наук, доцент Білик О. О..

Теплі слова-привітання прозвучали від наших випускників Галини Мідлер та Сергія Маковея. Із неймовірно чуттєвою піснею студентів привітав Чумаченко Артур!

Шановні випускники! Ваш успіх є результатом наполегливої праці, сумлінного навчання і відданості своїй меті. Ми віримо, що ваші знання та зусилля стануть міцним фундаментом для подальшого росту та досягнення нових вершин. Бажаємо вам великих успіхів у майбутньому і віримо, що вони принесуть позитивні зміни для нашої країни та світу!

Вітаємо магістрів спеціальності 053 «Психологія» із врученням дипломів!






Немає коментарів:

Дописати коментар