понеділок, 27 лютого 2023 р.

ЗУСТРІЧ З ОЛЕКСАНДРОМ СТРАЖНИМ ЗАСНОВНИКОМ БІОСУГЕСТИВНОЇ ТЕРАПІЇ

   Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», студенти мають право на академічну мобільність, у тому числі міжнародну. З метою підвищення якості освітнього процесу з точки зору його відповідності сучасним вимогам ринку праці та потребам роботодавців кафедра психології залучає фахівців-практиків до проведення навчальних занять. 

  В рамках дисципліни “Технології роботи практичного психолога” 24.02.2023 відбулося заняття автора методу біосугестивної терапії, лікаря-психотерапевта, головного спеціаліста Центру альтернативної медицини «Астраліт» (Угорщина), кризового психолог-консультанта,  лікаря-волонтера Кризового центру медико-психологічної допомоги. Члена Асоціації українських письменників, автор книжок виданих в Україні,  Угорщині, Іспанії, Італії, Франції. Автора циклу лекцій з альтернативної психології у різних країнах Європи, а також у Стенфордському університеті (США) - Стражного Олександра. 

   Студенти обговорювали особливості використання біосугестивної терапії. Метод біосугестивної терапії безсумнівно можна віднести до сучасних і ефективних тілесно-орієнтованих технік відновлення для комбатантів, сімей військових, цивільних та дітей. Даний метод включає поєднання прийомів вербального і невербального навіяння в стані легкого трансу. «Біо» означає, що, крім сугестії, застосовують інші чинники впливу – контакт долоні терапевта з клієнтом, певна постановка голосу, при груповій терапії індукція клієнта з членами групи. 

   Дискусія була жвавою та цікавою, студенти мали можливість задати  цікаві їм питання з даної теми.

    Дякуємо всім за сумлінну, плідну співпрацю!










Немає коментарів:

Дописати коментар