пʼятниця, 12 липня 2024 р.

ВОРКШОП «СТІЙКІСТЬ І БЕЗПЕКА В УМОВАХ ВІЙ

 Завідувач кафедри психології Оксана Шпортун та методист спеціальності 053 «Психологія» Красуляк Марина 11 липня 2024 року  відвідали воркшоп на тему «Стійкість і безпека в умовах війни». В рамках заходу вони взяли участь у кількох важливих круглих столах, зокрема:

«Міфи та факти про торгівлю людьми. Правила безпечного працевлаштування: як убезпечити себе від труднощів експлуатації»  – де обговорювалися поширені помилки та істини щодо торгівлі людьми, а також надавалися практичні поради щодо безпечного працевлаштування.

«Запобігання професійному вигоранню» – цей круглий стіл був присвячений методам та стратегіям запобігання професійному вигоранню, особливо в умовах постійного стресу та навантаження, пов’язаного з воєнними діями.

«Безпека віртуального світу» – обговорювалися питання кібербезпеки та заходи, які допомагають захистити особисту інформацію та мінімізувати ризики віртуальних загроз.

«Правова безпека та захист персональних даних» – цей круглий стіл був присвячений правовим аспектам захисту персональних даних та способам забезпечення їхньої безпеки в сучасних умовах.

Воркшоп був надзвичайно корисним та інформативним, надаючи учасникам нові знання та навички, необхідні для підтримки стійкості та безпеки під час війни.

Дякуємо організаторам: Вінницькій обласній військовій адміністрації, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницького обласній військовій адміністрації, ГО «Джерело надії України».








Немає коментарів:

Дописати коментар