четвер, 30 травня 2024 р.

Завідувач кафедри психології, доктор психологічних наук, професор, КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Оксана Шпортун взяла участь у IІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми клінічної психології та нейропсихології»

 30 травня 2024 року, завідувач кафедри психології, доктор психологічних наук, професор, КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»,  голова Вінницького обласного відділення УАСП, директор Психологічного Центру «FIDES» практичний психолог - Оксана Шпортун взяла участь у IІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми клінічної психології та нейропсихології» та виступила з важливою доповіддю на тему "Суїцидальна поведінка військовослужбовців: причини, діагностика, корекція".

У своїй доповіді Шпортун О. М. висвітлила основні причини суїцидальної поведінки серед військовослужбовців, підкресливши важливість своєчасної діагностики та корекції таких станів. Вона наголосила на необхідності комплексного підходу до розв’язання цієї проблеми, який включає психотерапевтичну підтримку, соціальну реабілітацію та створення сприятливих умов для повернення до мирного життя. Також, поділилася досвідом роботи у та представила практичні рекомендації для психологів та фахівців, що працюють з військовослужбовцями.

Виступ Шпортун О. М. став важливим внеском у розуміння проблеми суїцидальної поведінки серед військовослужбовців та надання їм необхідної підтримки у складних життєвих обставинах.






Немає коментарів:

Дописати коментар