пʼятницю, 3 листопада 2023 р.

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», студенти мають право на академічну мобільність. З метою підвищення якості освітнього процесу з точки зору його відповідності сучасним вимогам ринку праці та потребам роботодавців кафедра психології залучає фахівців-практиків до проведення навчальних занять.    

2 листопада 2023 р. відбулася  гостьова лекція на тему "Ейдотехніка як засіб розвитку асоціативного мислення" з Нікітіною Іриною Іванівною, консультантом ЦПР " Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бахмутської міської ради". 

   Студенти спеціальності 053 "Психологія" обговорювали особливості використання ейдетики як ефективного розвитку особистості.   На сучасному етапі розвитку освіти особливу увагу  приділяють інноваційним технологіям, які сприяють всебічному та гармонійному розвитку особистості учня і роблять процес навчання цікавим та ефективним. Легкість запам'ятовування - це феноменологічна форма пам'яті, яка дозволяє легко запам'ятовувати речення, дати, формули, терміни тощо, а також утримувати, зберігати та відтворювати протягом певного часу яскраві зорові образи. Інтерактивні методи навчання відіграють важливу роль у сучасній освіті. 

  Дискусія була жвавою та цікавою, студенти мали можливість задати  цікаві їм питання з даної теми. Спробувати самостійно використати прийоми ейдотехніки. 

    Дякуємо всім за сумлінну, плідну співпрацю!






Немає коментарів:

Дописати коментар