середу, 9 листопада 2022 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ НАУКИ

 9 листопада в рамках проведення тижня професорських годин до Всесвітнього дня науки студенти та викладачі Коледжу мали можливість зануритися у світ музики, творчості та психології разом із Оксаною Шпортун, доктором психологічних наук, професором кафедри психології КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». авторкою понад 150 наукових публікацій, практикуючим психологом центру «Fides», головою Вінницького обласного відділення  ГО «Асоціація сімейних психологів України» та членкинею ГО «Міжнародна асоціація сучасної освіти, науки та культур».

Тема професорської години: «Інтегрований розвиток наскрізних умінь та компетентностей. Формування емоційного  інтелекту засобами музикотерапії».

Підтвердилися слова видатного Василя Сухомлинського: «Одним із засобів гармонійного розвитку особистості, формування її культури є музика. Вона збуджує думки і почуття, викликає натхнення і насолоду, збагачує духовний світ людини. Музика – це джерело думки…, музика – це найсприятливіший фон, на якому виникає духовна спільність вихователя і дітей».

А нині музика лікує людські душі, облагороджує їх, сповнює любов’ю та гармонією.














Немає коментарів:

Дописати коментар