суботу, 15 жовтня 2022 р.

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

 15 жовтня, з 20:00 до 22:00 відбулася ZOOM зустріч з головним капеланом шпиталю міста Лома Ліма (Каліфорнія) Захарі Імпастато і головним психологом програми травматичних мозгових поранень шпиталю Атланти доктором Єдвардом Вега. 

Мова йшла про те, як допомогати людям з ПТСР, дехто з наших знайомих можуть мати ПТСР, навіть якщо не хочуть це показувати чи визнавати.  

 ZOOM конференція на тему «Подолання посттравматичного стресового розладу» 15 жовтня (сьогодні) з 20:00 до 22:15 за Київським часом. 

З 20:00 до 21:00 - головний капеланом шпиталю для ветеранів збройних сил США Лома Ліма (Каліфонія) Захарі Імпастато.  В минулому він служив морським піхотимцем і був у бойових зонах.

3 21:00 до 22:15 - головний психолог програми відновлення після психологічної травми, cпеціалізованої програми лікування посттравматичного стресового розладу та інших психічних станів, пов’язаних з травмою - Єдвард Вега (Ph. D), з шпиталю для ветеранів Збройних сил США Атланти, штат Джоржія.  В минулому, доктор Вега працював поліцейським в місті Атланта.

Дякуємо організаторам  за можливість долучитися до обговорення важливої на сьогодні теми!









Немає коментарів:

Дописати коментар