суботу, 3 вересня 2022 р.

ДЕНЬ ЗНАНЬ

3 вересня на кафедрі психології КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» відбулося свято День знань! Цей день завжди хвилюючий і урочистий, адже саме з нього починається цікавий, але нелегкий шлях досдосягнення омріяної мети, який повинен стати відправною точкою у становленні першокурсників як майбутніх психологів.


З вітальним словом до студентів виступили проректор з науково-педагогічної роботи Рябоконь Ольга Володимирівна, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології Матохнюк Людмила Олександрівна, доктор психологічних наук, професор кафедри психології Шпортун Оксана Миколаївна та доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психолого-педагогічної освіти Браніцька Тетяна Ромуальдівна. Вони привітали професорсько-викладацький колектив, студентів із початком нового навчального року! Для студентів цей день особливий, урочистий і разом з тим час час здобуття усвідомленого, омріяного фаху «психолога». Від сьогодні – студенти стали повноправними членами нашої великої і дружньої академічної родини!

Дякуємо усьому науково-педагогічному складу та студентам за участь! Нехай же цьогорічний День знань буде мирним, сонячним та принесе добробут у кожну родину нашої України! 


А ми всією психологічною родиною вирушаємо до пізнання людських душ.




Немає коментарів:

Дописати коментар