пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

МІЖНАРОДНИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЄКТ «УКРАЇНСЬКІ ДІТИ В ДОЛОНЯХ МИСТЕЦТВА»

З 27 березня 2024 року по 6 квітня 2024 на базі оздоровчого комплексу «Павлови бані» (Болгарія, м. Павел баня) проводиться Міжнародний інноваційний соціальний проєкт «Українські діти в долонях мистецтва», в якому приймає участь старший викладач кафедри психології Пилявець Наталія Ігорівна.

Метою проєкту є створення виїзного оздоровчо-реабілітаційного табору для сімей, які виховують дітей з важкими порушеннями здоров’я. Протягом проєкту з дітьми та їхніми батьками працюють фахівці міжнародної мультидисциплінарної команди (Польща, Україна, Болгарія, Німеччина): фізичні реабілітологи, тифлопедагоги, психологи, логопеди, спеціаліст з сенсорної інтеграції, спеціаліст з комп'ютерних технологій, тренер з орієнтування у просторі. Завдання проєкту - запобігти відставанню дітей у розвитку шляхом навчання батьків як правильно організовувати побут, планувати корекційно-розвиткову роботу, виховувати своїх дітей самостійними та щасливими, долати психологічні проблеми у кризових ситуаціях.

Організатори проекту: ГО «Право вибору» (Україна, м. Харків), БФ“Арі арі” (Польща), Selbsthilfegruppe "Sputnik-Bremen", Verein"Die"Sputnikse.V." (Німеччина). Партнери проекту: «Глобальний дитячий фонд» (США), DBSV–Асоціація сліпих і слабозорих Німеччини.








Немає коментарів:

Дописати коментар